Skip to main content

News

Freshfields benoemt twee nieuwe partners

Met ingang van 1 mei 2022 zijn Saloua Ouchan en Menno Verboom benoemd tot partner bij Freshfields Bruckhaus Deringer LLP.

Zowel Saloua als Menno treden als partner toe tot de Freshfields Corporate/M&A praktijk.

Saloua is gespecialiseerd in M&A, private equity, growth equity, funding rounds, carve-outs en joint ventures. Binnen haar praktijk heeft Saloua een sterke focus op technologie en media, inclusief transacties met een IP, data en content aspect. Daarnaast adviseert zij een breed scala aan corporate cliënten, investeerders en pensioenfondsen.
Saloua begon haar carrière in de rechterlijke macht en maakte in 2009 de overstap naar de advocatuur. Als advocaat heeft zij ervaring opgedaan binnen uiteenlopende onderdelen van de ondernemingsrechtpraktijk, waaronder ook 4 jaar in Singapore. Saloua is naast advocaat in Nederland ook geregistreerd solicitor in Engeland.

Menno is een all-round M&A advocaat met een sterke focus op private equity. Hij heeft ervaring met alle soorten transacties en investeringsstructuren, Nederlandse en internationale cliënten, competitieve verkoopprocessen en management incentive plans. Menno is zowel jurist als econoom, en daarmee bij uitstek geschikt om ondernemingspotentieel en -risico’s te begrijpen en te ondervangen in transactie-onderhandelingen en -documentatie.
De afgelopen 5 jaar heeft Menno als een van de leading partners van de M&A boutique Vriman een succesvolle eigen praktijk opgebouwd. De eerste 12 jaar van zijn loopbaan in de advocatuur, tot 2017, was hij al werkzaam bij Freshfields, in Amsterdam en in Londen.

Dirk-Jan Smit, managing partner van het Amsterdamse kantoor:
“Wij zijn ontzettend verheugd Saloua en Menno als nieuwe aanwinsten aan ons corporate partner team toe te voegen.
Saloua is met haar aanstekelijke energie, drive, moderne leiderschapskwaliteiten en uitmuntende legal skills voor veel cliënten de “lawyer of choice” en een inspirerend voorbeeld voor jonge advocaten.
De terugkeer van Menno naar ons kantoor onderstreept de succesvolle groei van onze M&A praktijk. Menno kennen we als een sterke M&A advocaat en een zeer collegiale teamspeler. Hij is een echte client lawyer, met een indrukwekkende track-record.
Saloua en Menno zullen een belangrijke rol spelen bij de verdere uitbouw van onze Nederlandse en internationale M&A en private equity praktijk.”

EINDE

English version

Over Freshfields Bruckhaus Deringer

Freshfields Bruckhaus Deringer LLP is een wereldwijd advocatenkantoor met een lange staat van dienst op het gebied van de ondersteuning van toonaangevende Nederlandse en multinationale ondernemingen en financiële instellingen bij baanbrekende en cruciale zaken. Ons team van meer dan 2.800 advocaten en notarissen levert resultaten van globaal niveau vanuit onze 28 kantoren wereldwijd. Vanwege onze ervaring, expertise en commitment worden wij door onze cliënten ingeschakeld wanneer het er het meest op aankomt.